ENVIRON er en sydafrikansk hudplejeserie som er baseret på ingredienser af højste kvalitet af A,C & E vitaminer, peptider og andre antioxidanter som beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning.

ENVIRON HANDS-ON vitamin therapy

Forkæl digselv med denne luksuriøse vitamin behandling. En afslappende, beroligende og lindrende behandling der kan gendanne din hud til sin naturlige bedst.

Forrens, eksfolierende maske, afrensning, blid massage med behandlingsserum efterfulgt med en maske der passer til din hudtype og behov, afsluttende med creme og øjencreme

Pris

600 ,-

ENVIRON DEEP CLEANSING vitamin therapy

Dybderensende/Teenage behandling

Dybderensende ansigtsbehandling som aflaster og fjerner urenheder. Ideel til teenager med problematisk hud. Kombination af avancerede produkter og teknikker er udviklet til mikro-eksfoliere, fugtgive og genopfriske huden. Huden efterlades med en strålende følelse og udseende.

Forrens, eksfolierende maske, afrensning, frugtsyre maske, dybderens, detox vitamin maske, afsluttende med creme og solcreme.

Pris​

kr. 600 ,-

ENVIRON “COOL PEEL SYSTEM”

​Den avancerende “cool peel system” behandling er velegnet til alle hudtyper. Udglatter og blødgør fine linjer og rynker, forbedrer solskadet hud og en effektiv behandling til pigmentering og problemhud. Der vælges enten en creme eller gel peeling efter den individuelle hudtilstand.

Forrens, eksfolierende maske, afrensning, valg af cool peel, let ansigtsmassage med vitamin gel og behandlingsserum, Alginate maske (algemaske), afsluttende med creme, øjencreme og solcreme.

Pris​

kr. 700 ,-
 

RELEASE PEELING

Release Peeling er en basisk peeling, lavet på alger og aske der reducerer hinde, ar og rynker. Masken har den egenskab også at fjerne hår uden at stimulere hårvæksten. Håret bliver opløst og masken arbejder sig ned i hårsækken, så når man udfører behandlingen bliver hårvækstens gradvis reduceret.

Man skal bruge hjemmepleje for at opnå et optimalt resultat. Hjemmeplejen består af Hair Reducer, som man smører på morgen og aften under dag- og natpleje.

Behandling & pris​

Med fuld ansigtsbehandling ​ kr. 700 ,-

Overlæbe ​kr. 250 ,-

Overlæbe + hage ​ kr. 350 ,-

Kinder plus hals kr. 400 ,-

Hele ansigtet uden fuld behandling kr . ​525 ,- 

Ønskes der ret af bryn ifm de ovenstående behandlinger ekstra tillæg kr. 100,- 

Behandling af decolte ifm de ovenstående behandlinger ekstra tillæg kr. 200,- 

Ret af bryn ifm ansigtsbehandling ekstra tillæg kr. 100,- 

Behandling af hals og decolté ifm ansigtsbehandling ekstra tillæg kr. 200 ,-

MICRODERMABRASION (Diamant Slibning)

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gøre huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.

Derudover mindsker denne behandling rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

  • Ensarter og udglatter huden
  • Reducerer rynker og linjer
  • Reducerer pigmentforandringer
  • Mindsker ar
  • Mindsker porer


MicrodermaBrasion behandling som renser huden og gør den mere modtagelig over for de aktive ingredienser tilført under oxygenbehandlingen.​

MicrodermaBrasion (ansigt og hals) kr. 400,-

Ansigt hals og decolté kr.  500,- 

MicrodermaBrasion ifm ansigtsbehandling (ansigt) kr. 200,-

Ansigt hals og decolté kr. 300,- 

DERMAOXY Oxygen Behandling

En dansk udviklet anti-age behandling


DermaOXY oxygenbehandling er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med høj fokus på ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Sammensætningen af råmaterialer, med dokumenteret anti-aging effekt, har fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig en synligt sundere hud.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4 til 12 uge, alt efter hudens behov.

  • Yngre og friskere udseende
  • ​Genopretning af hudens dugtighedsbalance
  • Elasticitet og struktur er forbedret
  • ​Fine linjer og rynker reduceres.

Oxygen behandling (ansigt og hals) kr. 600,-

Oxygen behandling (ansigt hals og decolté) kr. 750,-

Oxygen behandling ifm ansigtsbehandling (ansigt og hals) ekstra tillæg kr. 400,-

Oxygen behandling ifm ansigtsbehandling (ansigt hals og decolté) ekstra tillæg kr. 500,-

MICRODERMABRASION + DERMAOXY

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn kan der laves en kombinations behandling med Diamant Slibning og Oxygen Behandling, hvor diamantslibning som renser huden og gøre den mere modtagelig overfor de aktive ingredienser tilført under oxygen behandlingen.

Kombi af microdermabrasion og oxygen behandling (ansigt og hals) kr. 650,-

Ansigt hals og decolté kr. 800,-​

​Joelles Beauty

Adelgade 30, 4720 Præstø

CVR: ​33671695

Kontakt

E-mail: ​info@joellesbeauty.dk

Telefon: ​+45 6024 8810

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

10:00 - 17:30

Onsdag

10:00 - 17:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10.00 - 18:00

Lørdag

9:00 - 13:00