SPRAYTAN BEHANDLING

Hvad er Spraytan?

Spraytan er en måde at påføre huden et tyndt lag af en professionel selvbruner-væske. Ved at anvende en meget fin forstøvning, trænger væsken ind i det yderste hudlag, og man får en jævn, naturlig, brun kulør, uden striber og skjolder.

Behandlingen tager omkring 5-6 minutter, og farven holder i 5-10 dage. Alt efter, hvor meget du plejer din hud med fugtighedslotion efterfølgende, jo længere holder farven.

Det aktive stof i den specielle tanning væske er DHA, som kendes fra alle selvbruner produkter. DHA er et sukkerstof der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er fuldstændig ufarligt. Den flotte solbrune kulør opnås i de første 24 timer efter behandlingen, hvor DHA’en bliver aktiveret i de yderste hudlag.

Det yderste hudlag bliver mørkere, og farven er konstant de første 3-4 dage. Herefter vil farven langsom aftage, i takt med kroppens naturlige udskiftning af hudceller. Der er derfor ingen stoffer der bliver i kroppen.

DHA har siden 1970, været allergi-testet, og godkendt og erklæret et sikkert kosmetisk produkt af det amerikanske FDA (Food and Drug Administration).

Resultatet af en behandling varierer, da folk har forskellige hudtyper og nogle tager bedre imod farven end andre. Man kan derfor ikke på forhånden sige præcis hvilken farve/nuance ens egen hud får. Man vil først kunne se det endelig resultat af behandlingen dagen efter, da væsken er aktiv på huden lige efter behandlingen og i op til 24 timer efter.

​Pris

kr. 350,-​

Hvad skal jeg gøre før og efter behandlingen

Dagen før behandlingen anbefaler man en omgang krops peeling (body scrub) og en go fugtigheds creme der gøre huden glat og mere modtagelig til farven.

Du kommer til behandlingen med helt rent krop og ansigt ! ingen cremer eller make up eller spor af makeup rens eller ligende. husk altid !!! løs siddende tøj på ! intet må strammer for så laver den en kant når du tager dit tøj på !

Du må ikke i bad før 10-12 timer efter behandlingen ! skal du sove inden du tager et bad (hvis du nu har fået en behandling sent på dagen hvor du ikke kan nå de 10-12 timer før badet) er det bedste at sove med løs siddende langærmet natkjole eller ligende, for at undgå at farven smitter på din håndflad, hvis du ligger dine hænder på din mave eller på kroppen.

Jeg anbefaler at du tager behandlingen (hvis muligt) om morgen ved 9-10 tiden så kan farven nå og sætte sig i dit krop hvor du kan tage et bad og skylde det overskydende farve på hudensoverflad, inden du går i seng.

Være ops på at farven smitter efter behandlingen op til de 10-12 timer på dit tøj og evt sengetøj. Meeeeen det er noget der kan nemt vaskes med 40 graders vask ! så den giver ikke pletter !

Når du har været i bad efter de 10-12 timer, må du meget gerne bruge bare din håndflad eller en meget blød svamp med lidt body shower gele på og fjerne det overskydende farve på hudensoverflad. HUSK NU ikke skrubbe eller bruge en hård svamp bare en blød en og helst måske dine hænder hvis du skulle være i tvivl.

For at farven skal holde op til de 10-12 dage plej din hud grundigt med fugtigheds creme mm undgå scrubbe cremer og hamf handsker mm.

!obs!

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen og på sms ellers bliver der

opkrævet halvdelen af behandlingen. ved udeblivelse bliver der opkrævet fuld beløb af behandlingen​

ny PRISLISTE KAN SES I MENUEN

​Joelles Beauty

Adelgade 60, 4720 Præstø

CVR: ​33671695

Kontakt

Telefon: ​+45 6024 8810

E-mail: info@joellesbeauty.dk

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

10:00 - 17:30

Onsdag

10:00 - 17:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10.00 - 18:00

Lørdag

9:00 - 13:00